Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kans - Laura van der Heijden

Coaching & Training tot 18 jaar

Coaching is gericht op het individuele kind. Tijdens de intake wordt de hulpvraag besproken en wordt er gekeken of dit de juiste plek is voor het kind. Wij vinden het erg belangrijk dat ouder(s)/verzorger(s) en kinderen er een goed gevoel bij hebben. Een kind is immers kwetsbaar en dient zich veilig te voelen om hulp toe te kunnen laten.

Tijdens de contactmomenten wordt er altijd gekeken en geluisterd naar dat wat het kind nodig heeft. De aanpak kan dan ook per kind variƫren. Wij werken vanuit verschillende methodieken, met gevarieerd materiaal en zullen zowel creatief als spelend aan de slag gaan. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende gesprekstechnieken waarbij hulpmiddelen (kaarten. handpoppen e.d.) kunnen worden ingezet. Aan het einde van ieder contactmoment krijgt het kind een inzicht- of inspiratiekaartje mee naar huis, waar we een positieve, voor het kind passende, tekst opzetten. Dit biedt houvast tot het volgende contactmoment.

Ouder-kind sessie is een laagdrempelige manier om als ouder samen met je kind het onderbewustzijn te laten werken en waarbij er innerlijke processen en denkwijzes in gang worden gezet. Positief naar elkaar kijken en verbinding voelen, maar ook ontdekken waar bij jezelf nog heling nodig is. We doen dit op een ontspannen manier, waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Trainingen worden in groepjes aangeboden en zullen in de vorm van een aantal momenten plaats gaan vinden. Denk hierbij aan een training "Ontdek jouw Ik" (gericht op kinderen die het lastig vinden om te weten wie ze zijn) en een training "Relax en Ik" (combinatie van kinderyoga, meditatie en creatieve therapie). Deze trainingen worden op dit moment door ons ontwikkeld en zullen pas van start gaan als wij hier helemaal achter staan.

0